SlöSurfen

Pool & Pooltillbehör av JF-Fritid

Att äga en pool idag är inte något direkt unikt då det blivit mer vanligt att ha en i trädgården. Detta är dock försåtligt eftersom det är riktigt skönt att ha något att svalka sig i under det härliga solskenet på sommaren. JF-Fritid är ett företag som tagit detta till nästa steg genom att satsa på att bli störst i Sverige på pooler. Deras pool storpool är Sveriges mest sålda pool, det finns flera anledningar till varför den har blivit det.

Varför Storpool?

Kvalitén som är på poolen är en utav de bästa på marknaden. Eftersom poolen är en så kallad ”fribärande pool” kan du enkelt placera den vart du vill, antingen ifall du vill gräva ner den, bygga runt den med anslutning till en veranda eller ha den stående som den är. Den drar inte heller till sig mycket värme som en traditionell grävd pool. Storpoolen har galvaniserade och texturerade kanter, ben och väggar som även dem har rostskydd. Till detta följer det med ett anpassat sandfilter samt en däckstege som standard, väljer du till ”Delux” ingår rejäla filter med en kraftig pump samt alla pooltillbehör.

Poolerna säljs i olika storlekar för att passa din trädgård och villa så bra som möjligt. Antingen ifall du väljer att köpa en mindre får du en rund eller en större blir det en oval. Ifall du är en som verkligen vill göra det bästa utav upplevelsen väljer du 10,1 X 5,5 m oval. Det är en riktigt stor pool som du kan simma i och använda till fullo på sommaren.

Trendande artiklar

Dela den här artikeln