Slösurfa med oss

Skriv ett inlägg

Vänligen fyll i de obligatoriska fälten.
Please select your image to upload.

Vill du skicka in ett inlägg till Slösurfen? Vad kul! Vi tar emot de flesta typer av inlägg men behåller rätten att publicera det som vi tycker passar sidan bäst och ger värde till läsarna. Vi har en gräns på 3 länkar i texten. Vi har även ytterligare ett par krav som måste uppfyllas för en möjlighet att bli publicerad:

  • Minst 300 ord. Använd exempelvis https://wordcounter.net/ för att se om ditt inlägg innehåller tillräckligt med text. Texter som innehåller färre än 300 ord kommer inte att publiceras.
  • Att publicera på Slösurfen är gratis, men om du har artiklar som handlar om Casino, CBD, Erotik eller Lån så kommer vi att ta en avgift för detta. Kontakta oss på [email protected] för prisuppgifter.
  • Vi har en handläggningstid på upp till en månad, men oftast går det snabbare än så. Har din artikel inte publicerats inom den tiden bryter den antingen mot våra regler eller är av låg kvalitet.
  • En bild som är fri att använda måste laddas upp, alternativt att skribenten äger bilden. Är vi tveksamma på vem som äger bilden, kommer bilden att bytas ut eller inlägget nekas.

Har ni ingen egen bild rekommenderar vi er att använda Pixabay som erbjuder gratisbilder.