SlöSurfen

Huskurer som botar urinvägsinfektionen!

En del av alla svenska kvinnor har mycket lätt att få urinvägsinfektioner och drabbas regelbundet av denna smärtsamma och potentiellt farliga sjukdom. På denna sida kommer vi att titta lite närmare på en rad olika huskurer som kan hjälpa till att bota lindriga urinvägsinfektioner och som hjälper till att mildra symtomen så att du kan leva mer normalt när du är sjuk. Vissa av dessa huskurer är väl kända medan andra förtjänar mer uppmärksamhet.

De flesta huskurer hjälper bara till att bota urinvägsinfektioner när du redan har fått dem men det finns en huskur som kan hjälpa dig undvika att få infektioner. Oregano olja hjälper många kvinnor förebygger urinvägsinfektioner och det finns tusentals svenska kvinnor som inte längre lider av återkommande urinvägsinfektioner efter att de har börjat inkludera oregano olja i deras diet. Jag rekommenderar att alla kvinnor som lider av urinvägsinfektioner prövar oregano olja för att se om det kan hjälpa dem.

Effektiva huskurer som kan hjälpa dig om du redan är sjuk inkluderar:

  • Tranbär och tranbärsjuice innehåller båda ämnen som hjälper till att göra miljön i din urinblåsa surare och mindre gästvänlig för bakterier. Du kan även använda lime eller citron för en liknande effekt. Detta är en av de mest populära huskurerna mot urinvägsinfektion.
  • Annans innehåller enzymet Bromelain som kan hjälpa till att bekämpa infektionen. ingefära har en liknande effekt. Försök att inkludera båda i din diet om du är sjuk.
  • Avkok på havre. Koka havre i vatten och drick sedan detta. Du kan välja att filtrera bort havren ur vattnet innan du dricker det men detta är inte nödvändigt.
  • Att dricka kokosvatten kan hjälpa till att stärka njurarna och har en antibakteriell effekt i urinblåsan.
  • Drick alltid mycket vatten. Det är mycket viktigt att alltid dricka ordentligt med vatten om du har en urinvägsinfektion. Om du inte dricker tillräckligt kan detta försvåra infektionen.

Trendande artiklar

Dela den här artikeln