SlöSurfen

Renovera badrum i Stockholm med Badrumsfixaren

Badrumsfixaren är ett företag som fokuserar sig på badrumsrenovering i Stockholm. De erbjuder flera lösningar så att du ska få ditt badrum till det du precis vill. Antingen om du vill ha ett ljust med högblanka bänkar och ett snyggt kakel. Eller om du kanske vill ha ett lite mörkare med någon speciell trä? Då fixar badrumsfixaren det åt dig! Se mer på sidan om vilka exempel på badrum och priser de har. Om du fortfarande är osäker kan du fylla i forumet på hemsidan så hör dem snabbt av dig om ett pris för just ditt personliga badrum.

Slipper anställa en designer

Det unika med företaget är att du som kund slipper anställa en designer som ska designa badrummet. Badrumsfixaren gör allt åt dig så att det ska vara så bekvämt och så du slipper lägga tid på det, vilket kan vara mycket viktigt för många. Speciellt i Stockholm är det många som arbetar hela dagarna då de har egna företag och måste ständigt ha koll.

Andra produkter

Badrumsfixaren erbjuder även produkter till ditt badrum, inte bara renovering utav det. Du kan t.ex köpa kakel av dem och andra material ifall du skulle vilja renovera ditt själv. Eller om du kanske har någon annan som gör det åt dig. Badrumsfixaren är alltid öppen för idéer och förslag. Därför kan du enkelt kontakta dem och komma överens om en bra deal.

Just nu har företaget rabatt på olika tjänster och produkter. Läs mer på hemsidan.

Trendande artiklar

Dela den här artikeln