SlöSurfen

Utbilda dig inom kostrådgivning

Vill du arbeta med kostrådgivning och förändra livet hos dina klienter?

Hos Intensivekost erbjuds flera utbildningar inom kostrådgivning. Utbildningarna för kostrådgivare ges online på distans, vilket är perfekt för dig som har ett stort intresse för hälsa och träning. Utbildningen kommer även ge dig flera hälsosamma recept som kan hjälpa dina kunder att övergå till en helt vegansk kost.

Kursen på Intensivekost innehåller grundläggande näringslära där du får lära dig mer om kolhydrater, proteiner, fetter, mineraler, hormoner och vitaminer, samt energiomsättning och matsmältning. Kursen tar även upp mycket inom kosttillskott, träning, målsättning, matlagning, diet, huskurer och kost för gravida och mycket mer.

Förkunskaper för att gå utbildningen?

Många vill lära sig om mer om kost och det är inte alla som tidigare gått utbildning för det tidigare. Utbildningen på Intensivekost börjar från grunden och har därmed inga förkunskapskrav.

Hur går föreläsningen online till?

Utbildning för kostrådgivare sker online på distans är väldigt smidigt då du kan se den hemifrån framför datorn. På Intensivekost går det till på det sätt att varje vardag kl 17:00 postas det en länk i våran Facebook-grupp där du sedan loggar in. Där ser du allt material och hör föreläsaren live! Ifall du har några frågor under föreläsningen går det bra att ställa dem direkt till föreläsaren eller i facebook-gruppen efter föreläsningen. Ifall du inte har tid att se föreläsningen vid kl 17 är det inga problem, då allt spelas in och är tillgängligt i efterhand.

Trendande artiklar

Dela den här artikeln