SlöSurfen

Andlig utveckling & Andlig vägledning

Claes Widerberg är ett kanaliserande medium, Shaman och healer, från Oxelösund i Södermanland, som vägleder er samt förmedlar kontakt med andevärlden genom andlig utveckling. Han har länge varit i kontakt med andevärlden och dess andliga väsen. Nu vill han hjälpa andra att komma i kontakt med denna värld, både genom att besvara frågor man aldrig trodde man skulle kunna få besvarade. Även att hjälpa andra med vägledning och se vart de hör hemma.

Claes Widerberg säger:

Anden för mig är det ett allmänt uttryck som för alla kulturella typer av arketypisk väsen. Andlig utveckling hjälper dig att hitta en närhet till dig själv så att du kan utvecklas. Med sådan andlig vägledning får du hjälp i alla slags relationer och kärlek överlag. Har du kört fast i livet? Vi får ofta möjligheter men kanske inte uppmärksammar dem. Det är vanligt för andar och änglar att inte avslöja vad vi gör bäst.

Vill du komma i kontakt med andevärlden? Jag kan aldrig lova att prata med den du önskar eller att få svaren du vill ha. Ofta förstår man inte direkt vad de menade, men i efterhand brukar man förstår vad de menade med sina ord.

Trendande artiklar

Dela den här artikeln