SlöSurfen

Byggentreprenören Anders Krahner

Anders Krahner är en man som har under sina 20 år i byggbranschen byggt upp ett flertal företag som exempelvis Bygglösningar Norden och Västsvenska Bygg Och Måleri. Idag jobbar Anders Krahner som byggentreprenör och skulle inte önska sig något annat.

Bygglösningar Norden startade 2010 och har som mål att hjälpa kunder få sina drömbadrum och kök. Bygglösningar Norden gör allt från början till slut helt själva utan att anlita flera leverantörer för att kunden ska få det så enkelt och säkert som möjligt. Dom startar alla projekt med ett kostnadsfritt hembesök för att ni ska kunna planera och kolla exakt hur du vill ha det innan du betalar och bestämmer något. Efter det första besöket så börjar ni planera vilket kakel, material och vilka möbler som du vill ha. Hela projektet och arbetsgången kommer ni gå igenom tillsammans och när hela renoveringen avslutas med en genomgång där paper med garantier överlämnas.

Ett annat företag som Anders Krahner har är Västsvenska Bygg och Måleri. Det startades 2007 och har sedan dess jobbat med nybyggen och planeringar av kommersiella och privata hus. Västsvenska har lagt stort fokus på att kunden ska få ett så bra resultat som möjligt. Som exempelvis så har dom en egen smedja och snickeri där dom gör saker som är specialdesignade för dig och din situation. Dom använder sig även utav TryggOffert så du alltid kan känna dig säker när du väljer Västsvenska Bygg och Måleri.

Så ifall du vill ha ditt badrum eller kök renoverat så är det Anders Krahner och hans företag som du ska ta kontakt med.

Trendande artiklar

Dela den här artikeln