SlöSurfen

Commzone – Ändringen som gör förändringen

Företaget Commzone drivs utav Anders Sander som har länge haft ett mål att kunna hjälpa människor hantera kritiska situationer i realtid. Tidigare har han arbetat i 10 år inom tjänstgöring som polis där han fick med sig enorm kunskap och erfarenhet kring hur människor fungerar. Det var efter detta Andreas kände att han ville dela med sig utav sina kunskaper och hjälpa andra med deras kommunikation.

 

Vision

CommZone AB vill bidra till ett samhälle som fler vill tillhöra och känna sig trygga i genom personlig utveckling. Företaget vilar på ett fokus att skapa tryggare människor som engagerat vill bidra till visionen att slippa känna stressen och inte veta hur man bör hantera det. Alla människor är i ständigt lärande och därför behöver vi stödja varandra och hjälpa varandra på resan. När Commzone arbetar med förändring strävar dem ständigt mot att skapa kongruens på flera nivåer:

  • Individen
  • Familjen
  • Arbetsplatsen
  • Omvärlden

 

Teamfacilitering

Vad händer när du använder organisationens kunskaper och förmågor optimalt? Vad skulle det innebära om samarbetet ökade och missförstånden minskade? Och framför allt, vad händer med de organisationer som fokuserar på styrkor istället för svagheter? Teamfacilitator.

Många medarbetare och specialister leder idag sig själva i det operativa arbetet utan att mellanchefen är allt för inblandad. Samtidigt jobbar de ofta tillsammans i team. Med CommZone som teamfacilitator får du hjälp med att sätta samarbetet och de gemensamma målsättningarna på plats.

Trendande artiklar

Dela den här artikeln