SlöSurfen

Kiropraktor Stockholm

Kiropraktor Stockholm är ett företag som håller hus i Slussen, Stockholm. Dem tillhandahåller all typ av kiropraktik, alltifrån om du har ryggskott, nackspärr, diskbråck, axelsmärta med flera.

 

Vad gör en Kiropraktor?

Många undrar vad Kiropraktik faktiskt är vilket alltid inte är så lätt att svara på.  Yrket kiropraktor är godkänt av WHO (World Health Organization) som en medicinsk vetenskap, vilket betyder att krav på hög säkerhet och dokumenterad effekt är ett måste. Kiropraktorn ska ha läst 5 år på universitet/högskola och efter ytterligare ett år i AT-tjänst innan denne får kalla sig legitimerad kiropraktor. Legitimerade kiropraktorer arbetar idag både inom friskvården och sjukvården. Man behöver alltså inte ha en remiss från läkare för att boka tid hos en kiropraktor vilket många uppskattar.

 

Muskler och Leder

Besvär med muskler och leder ser ut att öka bland befolkningen i många länder, därför finns det också ett behov av att diagnosticera, förstå, förebygga och behandla dessa problem. Kiropraktorn använder sig av händerna för att hjälpa kroppen till ökad rörlighet och minskad smärta, istället för att använda medicin och kirurgi som den traditionella vården har specialiserat sig på.

Känner du att du hade varit intresserad utav att testa detta? Eller kanske du redan har gjort det men befinner dig idag i Stockholm nära Slussen. Titta då in hos Kiropraktor Stockholm redan idag!

Trendande artiklar

Dela den här artikeln