SlöSurfen

David Ingemansson

David Ingemansson arbetar för närvarande som personlig rådgivare för Ölands Bank. Den främsta anledningen till att han återvände från Stockholm var att bo nära sin familj och känna freden på ön. Ingemansson är en lugn familj som blir vän med den kaotiska och hektiska miljön i Stockholm.

”Jag ville verkligen jobba på en bank här, men jag sökte direkt när det fanns lediga platser.” -David Ingemansson

Vem är då egentligen David?

David Ingemansson är en man från Öland, eller närmare bestämt Mörbylånga. Ingemansson började sin karriär efter att ha tagit en kandidatexamen i fastighetsteknik och en kandidatexamen som fastighetsmäklare från Luleå tekniska högskola. Hans karriär började i Fastighetsbyrån i Stockholm och arbetade som fastighetsmäklare i nästan tre år innan han flyttade till Länsförsäkringar i Stockholm. På Länsförsäkringar arbetade han som finansiell rådgivare för en telefonbank. Denna vistelse var kortvarig och varade inte mer än fem månader innan han gick till Plus Bolån som bolånerådgivare. Här arbetade han som fastighetsmäklare i över ett år innan han återvände till fastighetsbyrån. Återigen, nästan tre år senare, drog flyttlasset till Öland då han blev personlig rådgivare på Ölands Bank.

Vad gör David på fritiden?

En annan stor passion i livet än fastigheter är att resa och upptäcka nya saker. Andra hobbyer är jakt, fiske och motorsport.

Vilka är de största fördelarna med att bli personlig konsult?

David Ingemanson älskar frihet under ansvar och ser det som ett sätt att växa. Han ansvarar för att bistå klienten på bästa möjliga sätt och kan planera på sina egna villkor. Det betyder att du kan boka ett möte när du träffar honom och din klient.

Trendande artiklar

Dela den här artikeln