SlöSurfen

Mantec – Vi implementerar

Mantec är ett konsultbolag som förbättrar effektiviteten, förkortar ledtider, förbättrar leveransprecision, reducerar verksamhetskostnader, ökar produktivitet och förstärker försäljning. Mantec ger inte bara råd utan dem implementerar!

Mantecs metodik börjar genom en analys av nuläget för att avgöra vad som behövs göra för att uppfylla målen som kunden vill att sin verksamhet ska uppnå till. Ett projekt med tydliga målsättningar förankras sedan i samarbete med kundorganisationen. Mantec tror och hoppas att alla kunders samarbete ska bli nöjda och dem ser gärna att företag som är intresserade utav ett samarbete kontaktar dem. Sedan uppbokas ett möte med kunden och Mantecs ansvarig.

Mantec projekt

Mantec utför inte projekt för deras kunder kunder. Men dem älskar att genomföra projekt tillsammans med kunderna. Mantec är aktiva i Europa, Sydost Asien, Kina, Nordamerika och Ryssland. Men dem genomför projekt var än deras kunders verksamhet är lokaliserad. Företaget har en dokumenterad meritlista och erfarenheter från en lång rad av branscher. Dem anser att de är pragmatiska, målorienterade och ger inte upp förrän målen uppnåtts. Ett Mantec-projekt ger vanligen en avkastning på satsat kapital på 4 till 1 beroende på vad för projekt som utförs.

Trendande artiklar

Dela den här artikeln