SlöSurfen

Designa dina egna tröjor, hoodies och T-shirts med tryck

Har du tröttnat på utbudet av kläder med tryck i butiker och på nätet och vill skapa lite egna tröjor med tryck, som kanske säger lite mer om dig som person. Eller du vill kanske bara vill ha ett effektivt sätt att ha koll på dina egna kläder i tvättstugan.

Det skulle kanske även vara roligt för barnen i huset att få skapa något eget tryck på kläderna, som dem kan bära i skolan eller på fritiden. Kan även var till klassen när högstadie- eller gymnasietiden är slut. Det finns mängder med olika möjligheter och har du en speciell idé så kan du alltid fråga en expert på tryck.

Du kan kanske vill skapa någon unik design till laget, den mindre klubben, bowlinglaget, paddelteamet. Eller när du behöver stärka lagtillhörigheten vid turneringar och utrusta din supportrar. Du kanske är konstnär och vill göra något extra av din konst för att skapa mer exponering kring ditt varumärke och nå ut bättre med din konst utöver dina vernissager.

Öka hållbarheten genom att använda kläderna längre

Genom att kunna välja mindre serier, få ett fast pris och kunna göra sin beställning direkt så är det även enklare att specialanpassa din produkter. På så sätt kommer du garanterat att använda dina kläder betydligt längre. På så sätt mer hållbart alternativ än att gå efter säsongens mode och trendiga varumärkens korta varaktighet på sina kollektioner.

Har du ett behov av att trycka upp några olika former av plagg eller lite eget marknadsmaterial till din Youtube kanal och vill ha din egna logga eller ett budskap. Nu kan du sidan EgenDesign.com skapa dina egna tryck på t-shirts, tröjor, hoodies, mössor och kepsar. Du väljer enkelt kvalitét på plagget och designar på sidan, enklare kan det inte bli och du har oftast ditt plagg levererat inom 2 dygn.

På EgenDesign.com kan du designa tröjor och hoodies med egen bild, göra din egna tröja eller produkt med tryck, T-shirt med eget tryck. Du kan även skapa ett eget tryck på mössa eller designa din egna kepsar, vattenflaska och tygväska med tryck eller andra accessoarer.

Trendande artiklar

Dela den här artikeln