SlöSurfen

Designmöbler som du kan använda i många år

Söker du nya inredningsfavoriter när du ska välja dina designmöbler?

Det finns många olika leverantörer som erbjuder möbler, men väldigt få som erbjuder möbler av genomgående hållbar kvalitét som du kan använda i många år framåt. Att välja ut sina favorit designmöbler är en del av en inredningsdesigners jobb och vardag. Men det kan vara nog så svårt att själv kunna välja ut det utan professionell hjälp.

Ett tips på hur du kan gå tillväga är att begränsa dig till ett utbud som är hållbart. Från den punkten utgår du sedan från att möblerna ska tilltala dig, rent designmässigt. Många skulle säga att det sista steget kanske borde vara det första men att möblerna går att använda och kan vara funktionsdugliga i många år framåt. Istället för att vara av den senaste designen som tenderar att bli omodern inom några år.

Några utvalda tillverkares produktserier att titta närmre på

Allt sedan Nordal öppnade ögonen 1991 med sin varma design och känsla för att vara en dekorativ, estetiskt tilltalande och användbar till alla vardagsändamålen. Som när du strosar runt med din kaffekopp och behöver sätta ned den på ett vackert sideboard. Eller bara vill krypa upp i loungestolen i favoritläshörnet. Att skapa möbler som värmer och inte känns stela samt andas kvalité, har sedan starten varit det som breddat hela Nordals produktserie. Denna består av flera olika typer av designer och funktioner, som kan vara spännande att titta närmre på när du gå i tankar om att inreda ditt hem, du finner mera olika produktserier och spännande designer på interiadesign.se.

Är du på jakt efter funktionella matbord och stolar så finns det kompletta matgrupper men även olika stolar som det går att skapa lite mer unika lösningar i det moderna hemmet, titta då på Rowico där du kan hitta allt från matgrupper, avlastnings- och sideboard. I serien finner du även TV-bänkar som är unika och håller väldigt hög kvalitét. Detta är något ovanligt idag, då TV-bänkar av idag istället är tillverkade i ett material som har massproduceras i fabrik. Dessa beläggs sedan med olika plastiga ytmaterial, vilket sällan åldras snyggt. Det gör däremot naturliga material som över tid får en naturligt vacker patina.

Trendande artiklar

Dela den här artikeln