SlöSurfen

Dom bästa husbilarna på marknaden

Har du haft tankar på att skaffa dig en husbil eller en husvagn så har Sehammars allt du behöver. Sehammars har husbilar och husvagnar från några utav dom bästa märkena som exempelvis Weinsberg, CI och T@B. Med en inställning till att vara marknadens bästa service och eftermarknad vård så har dom en otrolig kundsupport och rådgivning. Med en husbil eller husvagn så kan du enkelt ta dig runt under din semester så du inte blir bunden på en plats. Så ifall du vill vara på ett ställe en stund för att sedan åka någon annanstans så kan du det vilket du inte kan emd en stuga.

Husbil Weinsberg

Husbilar från Weinsberg är gjorda utav högsta kvalitet och satsar allt på att vara så moderna som möjligt till ett bra pris. Weinsberg är inriktade på yngre målgrupper och därför försöker ha ett så rimligt pris som möjligt. Weinsberg har både campingbilar och halvintegrerad.

Husbil CI

Caravans International tillverkar sina bilar i Italien med avancerad teknologi och modern design i fokus. CI har idag över 200 servicepunkter i hela Europa.

Husvagn T@B

Vill du inte ha en hel husbil så är husvagn något för dig. Och T@B har några utav marknadens bästa husvagnar. T@B har mindre husvagnar med unika färger och former vilket ger dom en enorm charm och är nästan oemotståndliga.

Trendande artiklar

Dela den här artikeln