SlöSurfen

Effektiva bettskenor mot tandgnissling

Vaknar du ofta upp med huvudvärk eller har du ömma käkar, detta kan bero på att du gnisslar, pressar eller biter ihop med dina tänder och käkar. Detta är ett ganska vanligt förekommande problem i Sverige då c:a 5% av befolkningen gnisslar tänder i sömnen.

Är du en av dem som har det här problemet borde du testa en bettskena från Antibite. En bettskena kan hjälpa dig med dina bekymmer och problem. Antibites bettskena är ett skydd som är avsedd att användas på nätterna för att minska skador på tänderna, samt minska spänningar och värk i käken, huvudet och tänderna. Bettskenan förhindrar även ljud som uppkommer vid tandgnissling/tandpressning. Bettskenan kan lindra och förebygga besvär som huvudvärk eller spända käkmuskler vanligtvis orsakas av tandpressning/tandgnissling. Med en bettskena från Antibite blir det lättare att slappna av i huvud-och mun partiet. Bettskenan skyddar också tänderna mot belastning och det slitage som orsakas av tandpressning/tandgnissling. Antibites bettskenor är även mycket bra att använda under träning, löpning och styrketräning då du ofta spänner käkmusklerna när du tränar. En bettskena när du löptränar gör att du får en bättre hållning i munpartiet och minskar påfrestning på käkar och ihopstötningar av tänder.   

Om Antibite

Antibite säljer bettskenor i Sverige och idag fler än 10000 nöjda kunder. Med Antibites långa erfarenhet av bettskenor är de det självklara valet när det gäller problem med tandgnissling.

Trendande artiklar

Dela den här artikeln