SlöSurfen

Elektriker i Stockholm

Våra hem och arbetsplatser fylls med allt mer komplexa installationer när det gäller tele, el och data och det är inget som kommer att minska. Med en omgivning som blir allt mer beroende av elektricitet krävs det allt mer specialkunskaper hos elektriker i Stockholm. Midcraft är en elfirma i Stockholm som har de kunskaper och erfarenhet som krävs för att utforma och designa eran elanläggning.

Midcraft hjälper er med skräddarsydda lösningar i ditt renovering- eller byggprojekt ända från planeringsstadiet. De hjälper till med planeringen, ger rådgivning och rekommendationer för bästa möjliga ekonomi-miljö utfallet redan från starten av ditt projekt.

Midcraft erbjuder många olika tjänster inom elinstallationer i Stockholm såsom: Belysning, tele, data, fiber, porttelefoner, energioptimering, solcellsanläggningar, elbilsladdning, KNX styrsystem och mycket mer.

Datanätverk

Midcraft installerar datanätverk i Stockholm och deras installatörer är certifierade för datainstallationer av EXCEL som är deras huvudleverantör av data och fiber. De har ett brett sortiment av material och håller en konkurrenskraftigt pris. Till skillnad från många andra lämnar de en garanti på 25 år på din anläggning efter färdigställandet. Det är 10 år mer än branschpraxis.

Elbilsladdning

Som fastighetsägare är det viktigt att hålla era fastigheter uppdaterade med allt från internetuppkoppling till elbilsladdning i Stockholm. Elbilsladdare kommer att vara en avgörande roll för utvecklingen av er fastighet framöver. Midcraft utför även installationer av elbilsladdare i Stockholm för privatpersoner.

Trendande artiklar

Dela den här artikeln