SlöSurfen

Exklusiva gåvor som imponerar!

Ibland kan det vara svårt att hitta rätt present till rätt person. Det mesta man hittar är generella saker som man förväntar sig själv att få. Ett par strumpor och lite pengar, ett nytt skärp av samma modell som förra gången eller kanske bara några trisslotter som förmodligen inte ger någon vinst. Eller så har man hittat någon löjlig skoj-sak som är rolig i några minuter men som inte gör så mycket. Så kan man ju inte ha det! Man vill ge ett intryck med sin gåva till personen som man ger den till och det ska vara användbart. Det ska synas tydligt att det överraskar och uppskattas när man tar sig igenom paketet!

Selectedgifts har därför tagit fram ett sortiment av unika och användbara gåvor som man blir glad av att få! Under 2017 så grundades Selectedgifts för att hjälpa de som bläddrar genom tusentals produkter för att hitta en bra present. En plats där alla oseriösa produkter är bortplockade och där det är enkelt att hitta en bra present.

Presenter till matlagning

Är du osäker på vad personen du ska köpa en present till gillar? Alla lagar mat och det finns hela tiden nya saker man kan testa på i köket! Varför inte rivsalt som ger den där lyxiga känslan av att riva sitt egna salt, rätt över maten! Med rivsaltet följer det med en rivspade och ett ställ som man kan ställa rivsaltet och spaden när man inte använder det. Tycker man att vanligt rivsalt inte verkar så kul så finns det även rivsalt i lakrits! Ger en kanongod saltig lakrits-smak till desserten.

Ett underlägg i form av vårt avlånga land med hemstaden ingraverad så att du alltid känner dig hemma. När den inte används så går det även att ställa den upp mot väggen och få ett snyggt inredningsmotiv! Glasunderlägg, jävligt gott kaffe och mycket mer hittar ni i Selectedgifts sortiment!

Perfekt till vardagen

Vill man istället ge bort något som går att använda på utflykten eller under strandhänget med vänner så finns det ölväska och vinväska i läder av hög kvalité! Med ett stabilt handtag behöver man inte oroa sig över att man tappar flaskorna och det är en riktigt snygg väska. Är personen djupt in i skägget så finns det ”Dr K – Beard Kit” som innehåller handgjorda och naturliga produkter för att underhålla sitt skägg.

Trendande artiklar

Dela den här artikeln