SlöSurfen

Bäst i test – Tvättmaskiner, torktumlare, diskmaskiner och dammsugare

Hur vet man vilka vitvaror och andra hushållsapparater som är bäst? Genom att testa dem, såklart! Vi samlar in resultaten av diverse tester, jämförelser och recensioner från pålitliga svenska och utländska testare, samt användarrecensioner från vanliga användare som har köpt produkterna.

Vi tittar på många olika faktorer för att avgöra vilka apparater som faktiskt är ”bäst i test”, från hur många tester de har deltagit i, vilka betyg och utnämningar de har fått i resultaten, hur nöjda kunderna är med köpet, hur prisvärda de är och deras specifika egenskaper.

Sedan sammanställer vi en konstant uppdaterad lista, där vi rankar alla vitvaror och hushållsapparater från bäst till sämst, baserat på det totala betyget vi ger till varje enskild produkt utifrån deras testresultat och användarrecensioner. Några exempel på källor som vi använder är svenska Råd & Rön, det danska konsumentrådet Tænk och norska Klikk.no, samt webbutiker som WhiteAway, Tretti, Elgiganten, m.fl.

Vi förklarar även alla krångliga begrepp och egenskaper i de olika modellerna, vare sig det är tvättmaskiner, diskmaskiner, dammsugare eller torktumlare. Målet med webbplatserna är att ge en opartisk bild av vilka produkter som är bäst i test och bäst på marknaden.

Det är begrepp så som energiklass/energimärkning, vilket indikerar hur mycket energi apparaten förbrukar, ljudnivån, vilket motsvarar hur mycket apparaten väsnas under drift, kapaciteten och effekten, det vill säga hur mycket den rymmer och vilken prestanda den har, med mer.

Priserna jämförs och uppdateras också kontinuerligt, så att du alltid kan hitta det bästa erbjudandet, samt se vilka tvättmaskiner, torktumlare, diskmaskiner och dammsugare som är på rea just nu. Vill du uppdatera och uppgradera ditt hem? Börja med att besöka en av våra webbplatser idag!

Trendande artiklar

Dela den här artikeln