SlöSurfen

Fotograf i Stockholm som levererar minnen för livet

Är du på jakt efter en fotograf i Stockholm som kan ta fina bilder på dina barn, familjen, till ditt företag, porträtt & bröllop. Hos Bejsjö Foto i Gamla Filmstaden i Råsunda är det nära till kommunala transporter, lätt att hitta och enkelt att ta sig dit med bil. Fotografering sker i studion, ute i det underbara närområdet eller en annan plats som är speciell för just er.

Familjefoto i Stockholm

Samla ihop din familj för familjefoto i Stockholm i studion, hemma, utomhus beroende på vilken plats som passar just för dig. Fundera på om det inte vore fint att ta familjefoto i det skira morgonljuset i Hagaparken, vid Stadshuset, runt solnedgången i Vinterviken eller en plats som är speciell för just dig och din familj.

Barnfotografering i Stockholm

Barnfoto är väldigt roligt då ingen barnfotografering är den andra lik. Att fånga det ett barns leende, syskon som kramas eller glädjen av att busa med varandra är något alldeles speciellt som gör fotograferingen väldigt rolig. På Bejsjö Foto väljer du själv var fotograferingen ska ske, det finns många fina ställen i närområdet, men det kanske är en plats som är speciell för just dig eller ditt barn.

Om Bejsjö Foto

Bejsjö Foto ligger i Gamla Filmstaden i Råsunda. Att kunderna ska vara nöjda med resultatet är av absolut högsta vikt . Innan fotograferingen kontaktas där ni gemensamt går igenom de önskemål och behov du har.

Trendande artiklar

Dela den här artikeln