SlöSurfen

Ge en 40 års present som löser krisen

Om det verkligen finns en 40-års kris eller inte kan diskuteras. Men födelsedagen ska firas och då kan du komma med en 40 års present som löser eventuell kris. Det gör den då gåvan fokuserar på saker som gör skillnad som till exempel upplevelser Här är några 40 års presenter som kan göra skillnaden mellan trist vardag och en helt ny inriktning på livet.

En upplevelse är smart

Att göra något tillsammans är trevligt. För den som går omkring och grubblar på meningen med livet så kan en utflykt i skogen med aktiviteter vara perfekt. Eller varför inte ett bungy jump som får hjärnan med alla jobbiga tankar att stanna kvar i det blå en stund?

Upplevelser är populära presenter till 40 åringar. Inte bara för att de ger så mycket mer än en fin sak i paket. Det är ju just det där med att man får möjlighet att göra någon tillsammans som kan göra susen. Det blir en aktivitet som skapar den mening som en 40-årskris kan kretsa omkring.

Lyx känns bra

Det är också trevligt att ge 40 års presenter som lyxar till det. Ibland så är 40 åringar så upptagna med livets alla måsten att de inte hinner njuta av allt det goda. Det är när du möjliggör vila och kanske lite kroppsvård som det går att varva ner. Då kan 40 åringen tänka klart igen. På så vis så kanske krisen försinner.

Fina exempel på lyx är:

  • Choklad
  • Middag och diskning
  • Resa
  • Skön fåtölj
  • Massage

Trendande artiklar

Dela den här artikeln