SlöSurfen

Det går att hitta billiga hotell i Stockholm

Ska ni besöka Stockholm inom en snar framtid? Har ni hört ryktena om hur dyrt allt är i huvudstaden och börjat kika på hotell och insett att ryktena trots allt stämde? Var lugn, det finns både bra och plånboksvänliga alternativ för den som vill komma undan billigt och lägga pengarna på något roligare.

Två bra tips på hotell nära Kungsbron

Är närheten till exemplarisk kollektivtrafik, likväl som gångavstånd till Stureplan, det viktigaste så är två riktigt bra tips på billiga hotell i Stockholm First Hotel Kungsbron och Comfort Hotel® Xpress Stockholm Central. Båda ligger ett stenkast ifrån Stockholms centralstation och erbjuder mycket förmånliga priser på hotellrum för den som av diverse anledningar vill hålla nere priset.

Att tänka på om ni är ute efter billiga hotellrum

Om ni väljer att kika vidare så finns det ett par enkla knep för att hålla nere priserna när ni bokar. Om möjligt så boka hotellrummet så tidigt som möjligt, det ger er bättre förutsättningar för att få tag på det rummet ni faktiskt vill ha samtidigt som ni kan komma undan billigare. Ett annat bra tips är att leta efter erbjudanden. Med ett par extra sökningar på internet så brukar man allt som oftast hitta ett par bra erbjudanden som kan vara aktuella.

Sist men inte minst så var noga med att läsa recensionerna när ni bokar lite billigare alternativ. Priser hänger ofta ihop med kvalitén och tyvärr finns det hotell som håller väldigt låg standard.

Trendande artiklar

Dela den här artikeln