SlöSurfen

Gör dina muskler en tjänst med Flowlife

Att träna och hålla sig i form är viktigt för att leva ett bra och hälsosamt liv. Men med träning så kommer det också nackdelar. Några av dessa nackdelar är muskelvärk och knutor vilket kanske leder till att du tränar mindre. Men med massageprodukter från Flowlife så kommer din kropp vara mycket mjukare och återhämta sig snabbare än vanligt. Flowlife har bland annat en massagekudde och en foamroller vilka går att använda på flera ställen på kroppen för maximal verkan.

Foamroller

Deras foamroller är ett perfekt hjälpmedel om du vill ha något du både kan använda enkelt innan och efter träningen. Du kan enkelt ta med den vart du vill vilket gör att du enkelt kan träna vart du vill men ändå ha en bra uppvärmning och avslut med foamrollern. Flowlifes Flowroller är en uppgraderad version utav den vanliga foamrollern. Deras foamroller har inbyggda batterier så den blir enkel att ta med samt så har den olika lägen för vibrationer. Foamrollern är designad för att värma upp musklerna och att motverka muskelvärk.

Massagekudde

Vill du ha något litet men effektivt som du alltid kan ta med dig. Flowlifes Flowpillow massagekudde är inspirerad av sportmassage och anpassad för att hjälpa mot träningsvärk och trötta muskler. Med infraröd värme som hjälper till att stimulera musklerna så blir det här ett självklart val om du vill mjuka upp musklerna och låta dom återhämta sig snabbt som möjligt. Den trådlösa designen gör den enkel att ta med sig så du kan börja använda den direkt efter träning för maximal verkan. Med sin smarta design så går den lika br att anvnda som nackmassage eller för att massera vaderna efter en lång löprunda.  

Fotmassage

Efter långa löprundor eller gympass så r fötterna ömma och vilka också behöver återhämta sig. Med Flowlifes Flowfeet fotmassage så kan du säga hejdå till ömma och trötta fötter. Den har tre olika styrkor och värme för en så optimal upplevelse som möjligt. Flowfeet fotmassage har uttagbara insidor och luftrenare vilket gör den enkel att hålla ren.

Trendande artiklar

Dela den här artikeln