SlöSurfen

Höj mysfaktorn i ditt hem

Du behöver förändring i ditt hem, men vet inte hur. Du är trött på att inte kunna få till den där mysiga, trevliga hemkänslan du ibland kan få hemma hos familj eller vänner. Hur gör man egentligen för att göra sitt hem mer mysigt? Denna artikel tar upp några tips till dig som vill förvandla ditt hem med små, enkla knep.

Det finns inte mycket som kan förvandla ett hem på samma sätt som belysning. Oavsett om det är större ljuskällor eller mindre, med rätt ljuskälla kan vilket hem som helst få en mysigare känsla. Ljuslyktor och levande ljus är en stor favorit hos många. Majas Cottage lyktor är ett hett tips till dig som vill skapa ett mysigare hem. Majas Cottage gör inte bara lyktor, utan har även andra typer av ljus.

Växter. Smycka ditt hem med fina, gröna plantor eller fräscha snittblommor. Det förhöjer vilket rum som helst. Satsa gärna på växter som inte kräver för mycket, speciellt om du har en större bostad. Vissa kan vara känsliga för ljus, mörker eller kyla. Tips är att köpa kaktus eller liknande växter. Förutom att de är tåliga är de också en fin inredningsdetalj som piffar upp.

Textiler. Har du någon gång funderat på vad som fattas i ett rum? Vi vet svaret. Alla typer av textiler kan lyfta ditt hem till nya, mysigare breddgrader. Med textiler menar vi allt från mattor, kuddar, filtar och gardiner. Utan rätt textiler kan ett hem lätt kännas avklätt och som att det inte är ordentligt ombonat. Var inte rädd för att använda färger! Även om många idag gillar att hålla sina hem vita eller enkelfärgade vill vi verkligen slå ett slag för att våga använda detaljer i olika färger.

Slutligen hoppas vi att du känner dig mer inspirerad till att få ny fart på ditt hem med dessa enkla tips.

Trendande artiklar

Dela den här artikeln