SlöSurfen

Husex – Överlåtelsebesiktning på dina villkor

Husex jobbar för att alltid leverera hög service på sina tjänster och garanterar alltid att kunden går i första hand. Med en överlåtelsebesiktning på högsta nivå garanterar dem ett bra samarbete med en nöjd kund. Överlåtelsebesiktning är huvudsakligen vad Husex arbetar med, dock gör dem tjänster även utöver detta. Bland annat kan dem hjälpa dig med:

  • Skadebesiktning som kan vara bra när du har drabbats för en olycka som t.ex en vattenskada. Då går Husex noga igenom bostaden för att se så att allt är ser bra ut. Detta för att du ska minska dina eventuella rivningsarbeten i framtiden.
  • Om- och tillbyggnation vilket är ifall du vill bygga ut eller renovera något. Vill du kanske renovera ditt kök eller bygga ut ett extra rum för att ni har fått ytterligare ett barn? Då kan Husex hjälpa er med detta.
  • Rengöring av imkanal och frånluftsventilation vilket menas att dem rengör kanalen som går från köksspisens fläkt och luftventilationer. Detta är inte speciellt enkelt att göra själv, därför kan det vara skönt att ha någon gör jobbet åt dig.
  • Fuktutredning och åtgärd som tidigare nämnt kan man råka ut för en vattenskada då bör man göra en fukturedning och en åtgärd av detta. Att ha fukt i väggar och golv är inte bra och kan snabbt leda till mögel. Lös problemet så snabbt som du kan!

Är ni intresserade av Husex och deras tjänster? Titta då in på hemsidan och boka in ett möte redan idag!

Trendande artiklar

Dela den här artikeln