SlöSurfen

Camping med Vinslövs Fritidscenter i Vinslöv!

Om Vinslövs Fritidscenter AB

Vinslövs Fritidscenter AB är en av Sveriges största återförsäljare inom husvagnar och husbilar. Med över 20+ års erfarenhet kan ni med säkerhet få hjälp av dem trevliga anställda och hjälpsamma besökarna. Hos Vinslövs Fritidscenter hittar ni från det nyaste på marknaden till bland det bästa i begagnat, något som passar alla! Populära märken som Adria, Kabe, Hymer m.m kan ni hitta i sortimentet. Är ni i området av Vinslöv och får problem med ert camping-fordon så har Vinslövs Fritidscenter en serviceverkstad i närheten för samtliga populära märken

Varför ska man äga en husvagn eller husbil?

Dem flesta semestrar för att koppla av, ladda om och njuta av härliga stunder med familj och vänner. Men ibland kan det kännas som att man tar med sig vardagsstressen in i semestern. Man måste hålla koll på linjetrafikens schema och anpassa dagen efter den. Bokning av boende ska ske och detta måste göras långt innan semestern. När man väl kommit fram till boendet så säger dem att man inte kan checka in förrän efter klockan 15 så hela dagens schema måste läggas om. Antal resmål kan kännas begränsade då man är beroende av linjetrafik. När man väl ska åka hem så säger hotellet att man måste vara utanför hotellet innan ett visst klockslag, ännu ett moment som kräver en omplanering av schemat. Känner du igen dig?

Med en husvagn eller husbil från Vinslövs Fritidscenter i Vinslöv så eliminerar du en stor del av stressmomenten! Du bestämmer själv när du vill komma fram, åka därifrån och till vilket resmål du vill åka utan att gå efter någon annans schema. Några dagar vill du kanske somna till en härlig nedgång av sommarsolen, andra dagar vill du kanske hellre ha en grön skog som utsikt. Friheten att campa!

Besök hemsidan för mer information, hitta Vinslövs Fritidscenter i Vinslöv på LinkedIn och Twitter eller på hitta.se!

Trendande artiklar

Dela den här artikeln