SlöSurfen

Många fördelar att handla på svenska apotek online

Många fördelar att handla på apotek online

Tekniken har gått framåt när det gäller att handla på svenska apotek online. Det är på många sätt fantastiskt bra och framförallt bekvämt. Du kan även hämta ut din receptbelagda medicin utan att ens gå till apoteket. Utbudet på online apotek är idag enormt stort med allt från make up, till huvudvärkstabletter. Plus att de ofta har lägre priser på nätet. Utöver det så har de kundklubbar där du får extra erbjudande och rabatter.

Snabba frakter som oftast är gratis är några andra fördelar med att handla på apotek online. Några exempel på online apotek är Apotek Hjärtat som även har fysiska butiker. MEDS som enbart har online butiker, Lloyds Apotek som även dom enbart har online butik. Men även Apoteket AB, Apotea, Apohem med flera. Som du ser så finns det en hel del att välja på vilket är bra för oss kunder.

Få rådgivning på apotek online

Det som också är bra är att man som kund kan få rådgivning på nätet. Det är via olika sätt men vanligast är via telefon, live-chatt eller email. En del apotek har även så ni kan prata med videosamtal. Så denna servicen är riktigt bra och det är utbildad apotekspersonal som hjälper dej. Sedan utöver det så har de en bra support för dej som har frågor eller funderingar på hur du handlar online. Servicen är fantastiskt bra. Vanliga öppettider för support och rådgivning brukar vara på vardagar och stängt på helger, med vissa undantag.

Gå med i kundklubben

De flesta online apotek har en kundklubb där du kan bli medlem helt gratis. Så fort du blivit medlem så kan du ta del av deras klubbpriser och andra rabatter. Utöver det så samlar du poäng på dina köp som du senare kan växla in till pengar som du betalar ditt nästa köp med. Det är lite olika hur de olika apotekens kundklubbar fungerar, men det är ungefär så. Det enda som du inte får rabatter på eller samlar poäng på är receptbelagda mediciner.

Snabba leveranser

När du handlar online, oavsett om det är på apotek eller någon annan online butik så vill du ha dina produkter snabbt. Idag har dom fantastiskt snabba leveranser. En del apotek lovar leverans nästa dag om du beställer innan en viss tid. De har ofta flera olika leverans sätt att välja på, varav flera är med hemleverans. Otroligt bekvämt att få sina produkter levererade hem till dörren. De flesta har gratis frakt, eller så måste du handla för en viss summa sen blir det fraktfritt. Detta varierar från apotek till apotek.

Hämta ut receptbelagd medicin

Att kunna hämta ut receptbelagd medicin online är väldigt bra. Det är snabbt, smidigt och säkert. Du loggar in med ditt bank-id och när du är inloggad kan du se alla dina recept, hur mycket du har kvar att ta ut. I de fall du har en fullmakt för en person så kan du administrera dennes recept också. Och även hämta ut dennes recept också. Eftersom du använder ditt bank-id för att logga in så är detta mycket säkert och du kan känna dej trygg med det.

Slutord

Det har blivit väldigt bekvämt att handla på apotek online idag. Du behöver inte lämna hemmet, vilket är bra om du är lite krasslig eller inte kan ta dej till ditt apotek. Hemleveranser, ofta gratis frakt och snabba leveranser är ett stort plus. Idag har alla apotek även en app som du kan ladda ner och smidigt sköta dina apoteksärenden. Vi tycker det bara är plus med att handla online och gör det alltid numera. Otroligt bekvämt.

Trendande artiklar

Dela den här artikeln