SlöSurfen

3D bilder och visualisering för nyproduktion

Under den pågående pandemin är det svårare att gå på visning av såväl nyproduktion av fastigheter som bostäder. På grund av denna pandemi, vill många sälja sina hus och måste sälja sina hus i följd av arbetslöshet, skilsmässor, etc. Detta blir problematiskt eftersom människor måste sälja medans allt färre går på visningar för att undvika smittspridning.

Bostadsvisning i soffan

Med hjälp av 3D visualisering kan vi enkelt gå en på en bostadsvisning från soffan eller vart vi nu än befinner oss. Sightline erbjuder många olika tjänster, inklusive anpassning baserad på 3D visualisering av folkmassor och 3D bilder av bostadsprojekt. Sightline syftar till att inspirera dina beslut och lyfta fram de bästa prestanda för dina produkter. Sightline plockar upp och visar nya eller befintliga attribut i ett nytt perspektiv och visar därmed möjligheterna till anpassning och mångsidighet. Inspirerande 3D bilder, 3D visualisering och produktåtergivning. Sightline erbjuder 3D visualisering och 3D bilder skräddarsydda för ditt bostadsprojekt och lämpliga för målpopulationen. Med hjälp av Sightline kan du utföra inspirerande 3D visualiseringar av nya produkter och nya attribut.

Med hjälp av arkitektur rendering och 3D visualisering kan man visualisera allt ifrån stadsplanering och infrastruktur. Denna teknik har används för att låta medborgare ta del av nya projekt som berör medborgare och sakägare.

Trendande artiklar

Dela den här artikeln