SlöSurfen

Maximal avslappning med massage i Umeå

Är du i behov av hudvård, avslappnande massage i Umeå? Hos skönhetssalongen Wilma erbjuds det mesta inom hud- och kroppsvård. Hos Wilma har de som tar hand om dig mycket goda kunskaper inom hudvård, massage, kroppsvård, naglar, ansiktsvård och spabehandling.

Hos Wilma erbjuds även behandlingar på helger och kvällar så att du kan ge dig själv en skön stund med avkoppling tillsammans med en vän.

Massage

Wilma i Umeå erbjuder fler olika typer av massage för just dina behov. Genom användandet av sköna oljor kombinerat med en djup och välbefinnande massage kommer blodcirkulationen öka, samt stärka dina muskler. De olika massagebehandlingar som erbjuds är bland annat halvkroppsmassage, rygg- & nackmassage, Medicinsk massage, helkroppsmassage, aromaoljemassage, skalpmassage, ansiktsmassage och mycket mer.

Wilma erbjuder medicinsk massage i Umeå som utförs av en dipl. medicinsk massör. Medicinsk massage är djupgående och fokuserar på specifik värk.

Fotvård

Wilma är en SHR-ansluten salong med medicinskt utbildade fotvårdsspecialister. De erbjuder både medicinsk fotvård i Umeå och vanlig klassisk fotvård av högsta kvalitet i en lugn och avslappnande miljö. De fotvårdsbehandlingar som erbjuds är medicinsk fotvård, nagelsvampsbehandling, liktornsbehandling, vårtbehandling & fotbad m.m.

Om Wilma

Wilmas målsättning är att vara en salong med bästa möjliga service och behandlingar. Idag består Wilma av ett gäng duktiga hud- och spaterapeuter, medicinsk fotterapeut, medicinska massörer och mycket mer. Hos Wilma får ni behandlingar av hög kvalitet i en mysig och trivsam miljö med tända ljus, bubbelpool och lugn musik.

Trendande artiklar

Dela den här artikeln