SlöSurfen

Håkan Borg, Örebro – Entreprenör inom bostadsutveckling

Håkan Borg i Örebro är en entreprenör inom bostadsutveckling som drivs av ett stort intresse och engagemang för olika former av skapande. Håkan kreativitet kommer väl till användning inom branschen för bostadsutveckling där sådana egenskaper krävs för att det ska bli ett lyckat projekt för köparna. Håkan har tidigare arbetat som inredare och grundat inredningsföretaget Nitton93 som levererar attraktiva säljande butiker.

Håkan Borg i Örebro är uppväxt i tätorten Sköllersta som ligger strax utanför och har en befolkning på omkring 1000 invånare. Han gick i gymnasiet på Risbergska Skolan i Örebro och började sälja inredning strax efter han slutat där. Håkan har alltid haft ett stort intresse för mat, vilket lett till att han grundat ett par restauranger under sin karriär. Utöver bostadsutvecklingen har Håkan ett stort intresse för sport, framför allt golf och ishockey. Han är även en aktiv person som tränar och motionerar en hel del om dagarna.

Håkan Borg bor idag tillsammans med sin familj i Örebro där han trivs mycket bra och tycker att det är en fantastisk stad att bo i. Han tycker att Örebro har utvecklats  Håkan brukar även resa till varma platser med sin familj där favoritresmålen är San Sebastian, Thailand och Marbella. När Håkan är ute och reser brukar han alltid testa nya maträtter då det är ett av hans stora intressen.

Trendande artiklar

Dela den här artikeln