SlöSurfen

Möbler till nya lägenheten?

När man tar det stora steget och flyttar hemifrån innebär det också att man kan behöva investera i möbler av olika slag. Du ska ha någonstans att sova, någonstans att äta och någonstans att slappna av när arbetsdagen är över. Att köpa nya möbler kan vara dyrt, men det finns billigare alternativ som trots det håller hög kvalité och är snygga. Här kommer några tips:

Säng
Detta är troligtvis det första köpet om man inte tar med sig sin gamla. Sängar finns i väldigt olika prisklasser, men hos SoftaHome hittar du flertalet kontinentalsängar i storlekarna 120-180 till kanonpriser. Och trots detta låga pris får du en fantastisk säng och därmed en god natts sömn.

Soffa
En plats att slappna av på, blippa på teven eller umgås med vännerna framför en film. Soffor finns i mängder av former, material och storlekar. Ett material som har blivit mer och mer populärt är sammet, och det finns även i soffor. Sammetssoffor ger ett elegant och vackert intryck och har blivit mycket uppskattat i många hem.

Soffbord
Det är många som precis flyttat hemifrån som inte skaffar en matsalsgrupp direkt. Då kan det vara skönt att ha någonstans att kunna äta sin mat eller ställa godisskålen. Soffbord finns i massor av utförande. Till en mindre soffa passar ett runt bord medans man kanske vill ha ett kvadratiskt eller rektangulärt till en större soffa för att få lika mycket plats på bordet som i soffan.

Genom att handla allt inför ditt nya hem online får du även möjlighet att få möblerna levererade direkt hem och till och med inburet.

Trendande artiklar

Dela den här artikeln