SlöSurfen

Peruk och Löshår: Hästsvans för roliga utekvällen

En peruk eller löshårs hästsvans eller en löshårs tofs vara en snabbt lösning när håret känns lite tråkigt och inte riktigt hänger med när du stylar. Köper du en peruk så är det bra om du har ett perukstativ som en skyltdocka eller en praktisk perukhängare.

Det finns olika fabrikat på peruker och en lace front peruk brukar passa i flera situationer då den är tillverkad i värmebeständiga Futura-fiber som skapar en känsla av äkta hår.

Den är fantastisk på det sätt att du faktiskt kan bära den direkt utan att du behöver styling. Vilket gör att frisyren är det minsta problemet när du ska ut och ha en roligt utekväll. Detta gäller även det olika typerna av hår extensions så kallade clip in extensions.

Integrera lite flätor i håret och skapa nya dramatiska effekter med dreadlocks extensions

Söker du lite enkla styling grepp till håret så finns det även olika typer av flätor/braids som är snygga att integrera i håret. Du kan enkelt skapa dreadlocks peruk eller snygga dreadlocks extensions.

Vill du vara lite rätt om ditt befintliga hår när du ska sova så behöver du införskaffa en sovmössa även kallad silk bonnet/silk cap som gör så håret inte tovar ihop sig allt för mycket och på så sätt slits i onödan.

Lösögonfransar och ögonfranslim som fungerar till festen

Har du erfarenhet av dåliga lösögonfransar som inte håller måttet med ögonfranslimmet. Nu finns ett speciellt utvecklat lim för ögonfransar som fungerar även när pulsen snabbast upp till de snabbare låtarna på dansgolvet. Du kommer uppleva en total kontroll och behöver inte ens dubbelkolla så dem sitter under hela kvällen.

Du kan på så sätt fokusera på att bara koppla av och bara njuta av all musik som spelas på dansgolvet. Det finns en sån frigörande känsla av att bara just få fokusera på det som är roligt. Genom några enkla förberedelser så tar det nu inte många minuter att förbereda sig inför en trevlig utekväll.

Trendande artiklar

Dela den här artikeln