SlöSurfen

Poppy dofter för avkopplande bilfärder

Den lugnande Poppy doft som härstammar från Japan och vallmoblomman, är grunden i Poppy luftfräschare. Poppy betyder just Vallmo och denna har en stark symbolik för lugnande, fred och välbefinnande. Poppy är en underbar doft som man kan njuta av varje dag och som passar både i hemmet och i bilen.

Det finns också många snygga Poppy tillbehör som du kan använda tillsammans med din Poppy luftfräshare. Vill du skapa en snygg ledbelysning i lastbil eller bil, då kan du använda dig av en Poppy ljusplatta. När du monterar din Poppy i en praktisk ljusplatta till bil, epa och lastbil så får du en snygg ljuseffekt i din bil.

Njut av Poppys luftfräschare på olika sätt i bilen

Poppys luftfräschare är perfekta för alla som vill njuta av en underbar doft varje dag. Ordet Poppy kommer från vallmoblomman och dess väldoftande egenskaper. Med detta som grund skapas det riktigt bra förutsättningar för att skapa en väldoftande bil på flera olika sätt.

Om du letar efter en lugnande doft som du kan njuta av varje dag, så leta inte längre än till Poppy. Med en justerbar hatt på flaskan eller en doftande luftfräschare som du kan hänga i backspegeln kan du njuta av underbara dofter varje dag.

Jeepdunkar i olika storlekar gör att du alltid kan åka lite längre

Med en bra och påfylld Jeepdunk behöver du aldrig oroa dig för att bilen ska gå torr mitt i cruisingen. Utan du kan lungt stanna till och fylla på med din Jeepdunk. Vill du inte släpa med alldeles för mycket last i ditt bagageutrymme? Om du exempelvis vill få plats med packning och annat. Då finns det Jeepdunkar i olika storlekar som 5 liter, 10 liter och 20 liter.

Det kan vara svårt att beräkna bränsleåtgången när det är något större event eller cruising. Det kan i många fall även vara långt till närmsta mack. Då kommer en Jeepdunk vara en riktig räddare som gör att du slipper lämna din plats bara för att åka och tanka.

Trendande artiklar

Dela den här artikeln