SlöSurfen

Så blockerar du insynen från grannarna på balkongen

Stör du dig på att grannarna kollar in på balkongen eller vill du helt enkelt känna dig trygg och säker i din egen bostad. Då kan ett balkongskydd från Tentarp vara lösningen. Balkongskydd finns i bland annat markisväv och standard PVC-nät. Skillnaden mellan dessa två typer är att markisväv ger en mysigare känsla då det är av tyg. Tyget går även att få i 150 olika färger medans PVC-nät enbart går att få i grått. Däremot så är PVC-nät mer diskret och passar oftast bättre in med lägenheten/huset. Ett balkongskydd skapar en vindskyddad miljö inte bara på balkongen utan även på altanen eller för en uteservering.

Förutom balkongskydd så erbjuder Tentarp presenningar som kommer hålla i många år. Det finns presenningar med helsvetsad fåll runt om för att slippa att sömmar ska släppa. Samt öljetter i mässing eller plast som gör att det inte blir rostfläckar. Det finns även möjlighet att reparera pressningar och andra PVC-täckningar hos Tentarp.

Tentarp erbjuder även tält där dem bland annat har snabbtält från LP-tent som är ett tält av hög kvalitet och som sätts upp på bara några minuter. Snabbtältet fungerar även som ett depåtält och kan användas för mässor där det finns risk för nederbörd.

Trendande artiklar

Dela den här artikeln