SlöSurfen

Så lyckas du bli diplomerad Hälsocoach

För att bli diplomerad Hälsocoach så krävs en utbildning vilket är något som Svenska Näringsakademin i samarbete med Skandinaviska ledarhögskolan kan erbjuda. Om du önskar att jobba med att förändra, utveckla och stärka andra människors välmående och hälsa, då är Hälsocoach yrket för dig. Att jobba som Hälsocoach är väldigt givande både för dig som jobbar med yrket men också för klienten.

Som Hälsocoach får du hjälpa klienten att plocka fram sin inre potential för att nå personens mål. Eftersom att det är så många som kan anlita en hälsocoach så får man inom yrket möta mängder av olika folk med olika mål och bakgrunder. Som hälsocoach börjar man med att ta reda på klientens livsstil och livssituation för att sedan diskutera med klienten vilka mål och ambitioner den har. Sedan är det aktuellt att lägga upp en plan för hur man ska exekvera planen för att nå målet.

Skandinaviska ledarhögskolan och Svenska Näringsakademin har slagit ihop sig för att tillsammans skapa marknadens mest attraktiva hälsocoach utbildning. Denna utbildning ger dig alla verktygen du behöver för att lyckas som hälsocoach, allt från att kunna vägleda människor till bättre hälsa och ökat välmående till att lära dig det mest vitala inom hälsa.

Trendande artiklar

Dela den här artikeln