SlöSurfen

Öka säkerheten i hemmet med övervakningskameror

Känner du att det känns osäkert att lämna hemmet för att resa utomlands eller över en helg eller enbart genom att gå till jobbet över dagen? Genom att installera övervakningskameror i hemmet och utanför huset så kan man redan då känna sig mycket säkrare från inbrott och överfall. Många gånger så ser tjuvarna övervakningskamerorna redan inbrottet eller överfallet har skett och låter det helt enkelt bara vara på grund av att dem inte vill bli tagna.

En övervakningskamera har som syfte att övervaka en plats och bilden kan sedan ses direkt via en bildskärm, antingen om det är via en dator eller en mobiltelefon. I många fall går det även att spela in allt bildmaterial under dagen som sedan sparas i en mapp. Med dagens teknik så används digitala IP-kameror som överför via nätet vilket gör att dem inte är lika bökiga. Med IP-teknologin så ökar även bildkvalitén vilket kan vara väldigt viktigt. Dessutom blir det enklare att fjärrmonitera kameran, det finns även fjärrstyra riktning på kameran.

Castpoint erbjuder övervakningskameror och smarta lösningar både för hemmet och för företaget, stora som små. Med anpassade övervakningssystem så blir det enklare att maximera säkerheten för bostaden och på så sätt kan du känna dig ännu tryggare.

Trendande artiklar

Dela den här artikeln