SlöSurfen

Silversmycken

Silversmycken är något som aldrig går ur tiden. Det återkommer vanligast i form av halsband, armband, ringar och örhängen. Silversmycken har tillverkats sen lång tid tillbaka och tillverkas nu mer i syfte att ha en viss innebörd då dem flesta smyckena är symboliska. Dem vanligaste symbolikerna återspeglar kärlek och frid, just kärlek är något som kärleksknutar står för och symboliserar. Det kan ha en mycket speciell betydelse och tillverkas i armband, ringar och halsband.

Silversmycken är det mest vanliga i dagens samhälle och anses vara ett utav de finare smyckena som finns. Till exempel är det väldigt fint att kombinera flera olika smycken och att dessa är i samma material som till exempel silver. Det är även vanligt att bära fler än ett armband då flera armband kan smälta ihop väldigt snyggt och prägla sin outfit. Det passar även till dem flesta tillfällena, man kan ha det på middagar, i vardagen till jobbet eller till festligheter. Förutom att det ser lyxigt och fint ut så kan man även visa vad man står för rent symbolisk genom att ha en berlock med en peace-symbol eller med ett hjärta. Detta blir då lite mer personligt och återspeglar lite vad man är för människa och sina värderingar.

Letar du efter någon som kan skapa kärleksknuten så finns omshantisilver. Omshantisilver tillverkar allt inom silversmycken, men mest populärt är kärleksknuten och yogasmycken.

Trendande artiklar

Dela den här artikeln