SlöSurfen

Skräddarsydda lösningar för IT-infrastruktur och applikationshantering

Behöver ditt företag hjälp med sin IT-infrastruktur eller känner ni att ni vill förbättra kunskaperna genom en utbildning inom applikationshantering och IT? Mindgrape erbjuder skräddarsydda lösningar för en verksamhets IT-infrastruktur. Mindgrape levererar produkter, konsulttjänster och utbildningar till organisationer, företag och myndigheter.

Mindgrape tillhandahåller engagerade konsulter och supporttekniker med en lång erfarenhet inom sitt område. Mindgrapes verksamhet bygger på långsiktiga relationer och ömsesidigt förtroende.

Utbildningspartner med Flexera Software

Mindgrape blev 2012 nordisk utbildningspartner med Flexera Software. De får därmed hålla officiella kurser i både InstallShield och AdminStudio. Mindgrape håller även i kurser som Microsoft Application Virtualization såväl som skräddarsydda utbildningar och workshops i App-V samt MSI-paketering. Mindgrapes instruktörer har utbildad hundratals konsulter och tekniker genom åren.

Om Mindgrape

Mindgrape grundades år 2006 med fokus på konsulttjänster. Det dröjde inte länge innan de insåg att betydligt mer behov i branschen. Genom att hålla sig i framkant utvecklades Mindgrape och expanderade. Idag erbjuder Mindgrape många olika tjänster inom IT och de har idag ett 20-tal anställda, där var och en har ett område de är specialiserade på.Trendande artiklar

Dela den här artikeln