SlöSurfen

Familjecamping på Öland!

Letar ni efter ett familjärt boende på Sveriges vackraste ö? Lundegård Camping och Stugby ligger strax norr om Köpingsvik med en härlig havsutsikt över den västra sidan av Öland! Vare sig du har tält, husvagn, husbil eller väljer att boka en stuga på campingen så är ni hjärtligt välkomna!

Tältet, husvagnen och husbilen

På campingen finns det över 100 tältplatser där ni kan sätta upp ert tält eller parkera husvagnen/husbilen. Den öppna översikten mot stranden ger fantastiska solnedgångar på varma kvällar. Nära till stranden finns det grillplatser man kan använda och lekplats för barnen. Platserna är stora så att ni inte behöver trängas med tält eller fordon och det finns stora ytor där ni kan umgås eller barnen spela fotboll med varandra. Lundegård är medlemmar i SCR Svensk Camping så vid incheckning måste ni ha Camping Key Europe. Kortet och märke kan ni skaffa vid incheckning eller online.

Stugor

Det finns flera olika storlek på stugorna för att passa just era behov. Alla stugor är utrustade med kök, matplats, uteplats och har minst fyra bäddar. Ni kan boka stugorna per dygn eller hela veckor, under högsäsong vissa stugor endast bokas per vecka. Ni kan checka in efter kl 15 och checka ut senast kl 11. Nära till stugorna finns det lekplatser för barnen, poolområde för både vuxna och barn, en härlig sandstrand med stora ytor och volleyboll-bana.

Stuga A (basic)

Det grundläggande för ett skönt boende på campingen. Boyta på 18 kvm som består av ett rum. Två våningssängar mot kortsidan av rummet, en TV med kabeltv-anslutning och köksgrupp med 4 sittplatser. Stugorna är parstugor, vilket innebär att man bor vägg i vägg med en annan stuga. Stugan är utrustad med kudde och täcke, medtag egna lakan och handdukar. I receptionen kan ni hyra lakan och handduk för 100 kr / set.

Läs mer om Stuga A…

Stuga B (comfort)

Parstuga med en boyta på 18 kvm med eget badrum för WC och dusch. Bäddar och köksmöbler för fyra personer. För er som vill vara lite mer självständiga på campingen!

Läs mer om Stuga B…

Stuga C (comfort plus)

Den största parstugan på campingen med en boyta på 26 kvm. I stugan finns det ett allrum med våningssäng, ett badrum med WC och dusch samt en köksdel. I anslutning till allrummet finns det ett nybyggt separat sovrum med en delbar dubbelsäng och TV. Husdjur är ej tillåtna i denna stuga. Stugan är utrustade med fyra bäddar.

Läs mer om Stuga C…

Deluxe stuga

Enskild stuga med en boyta på 52 kvm, två rum och kök/vardagsrum. Stugan är öppet planerat med en dubbelsäng och två våningssängar, badrum med WC och dusch samt ett allrum med köksdel. TV finns med kabeltv-anslutning. Husdjur är ej tillåtna i stugan.

Läs mer om Deluxe stugan…

Trendande artiklar

Dela den här artikeln