SlöSurfen

Smycken i världsklass

Hos Juvelia hittar ni egendesignade och egentillverkade smycken i världsklass. En stor del av tillverkningen står vi själva för under vårt eget tak. Vi är främst fokuserade på alliansringar, solitärringar, släta förlovningsringar, morgongåvor, diamantörhängen och briljantsmycken. Vi tillverkar alla typer av smycken på beställning ifall du har en egen idé eller design.

Diamantörhängen

Hos Juvelia hittar ni diamantörhängen i vitt och rött guld, samt även platina. Diamantörhängen är en underbar present som mottagaren kommer att minnas stunden för alltid och vem som köpte den. Örhängena tillverkas för hand och kommer att glittra för alltid.

Verkstaden

Med en modern verkstad i toppklass och med många maskiner och verktyg kan alla typer av smycken tillverkas hos Juvelia. Här inne jobbar våran skickliga guldsmed som ser till att alla smycken som lämnar verkstaden är av absolut högsta kvalitet.

Butiken

Juvelias butik hittar ni på Nybrogatan 35 vid Östermalmstorg i Stockholm. Här får ni träffa våra guldsmeder och smyckesdesigners som tillverkar smycken efter dina önskemål, samt utvecklar butikens sortiment. Ifall ni är ute efter ett smycke i världsklass har ni hittat helt rätt!

Trendande artiklar

Dela den här artikeln