SlöSurfen

Stort utbud av grillar och tillbehör

Hos Grillvaruhuset hittar ni ett stort utbud av grillar och tillbehör. Ni hittar gasolgrillar, kolgrillar, elgrillar, kamadogrillar, kryddor och allt ni behöver till en perfekt grillning.

Att välja en grill

Att välja en grill är inte helt lätt då det finns många olika typer och storlekar, som alla har sina för och nackdelar. Här gäller det att välja en grill som passar för just dina behov.

Kolgrill

En kolgrill ger den där fantastiska grillsmaken som man inte får med någon annan grill. Kolgrillar finns i många olika storlekar och former. Det finns portabla kolgrillar ni kan ta med er till stranden eller till picknicken. Med en kolgrill måste man tänka på att det tar lite tid innan den blir varm och att man måste se till att man har grillkol hemma.

Gasolgrill

En gasolgrill är mycket enkel och smidig att grilla med. Du kan på ett enkelt sätt justera värmen vilket gör att du alltid kan få den där perfekta temperaturen på det du grillar. Gasolgrillen är enkel att rengöra och den är redo snabbt.

Elgrill

En elgrill passar perfekt för dig som bor i lägenhet och vill grilla på balkongen. Elgrillen tar väldigt liten plats och är mycket smidig att grilla på.

Kamadogrill

Kamadogrillar är tillverkade i ett keramiskt material vilket ger grillen en mycket bra isolering. Det här gör att grillen kan hålla en väldigt hög eller låg jämn temperatur. Detta gör kamadogrillen perfekt att grilla och röka i.

Trendande artiklar

Dela den här artikeln