SlöSurfen

Soffbord i marmor

Soffbord i marmor är en populär trend inom heminredning, en fortsatt trend som inte kommer att försvinna inom kort. Det är inte svårt att förstå varför när det både är lyxigt och elegant.  

Det finns vita och svarta varianter bland sina många färger, vanligaste är den vitmelerade. De som vill ha en mer dramatisk look från standardnyansen kan i stället välja att köpa den gröna eller brun-melerade.  

Ett marmorbord ser alltid ut som en lyx, men det finns billigare alternativ om man inte vill köpa ett välkänt varumärke.  

Något som alla marmorbord har gemensamt är att de är otroligt tunga och man behöver ta de i beaktning när man ska transportera hem bordet. Man behöver vara varsam med skivan och det är en bra idé att använda sig av filtar eller bubbelplast. En knäckt skiva är svår att reparera så va försiktig.  

I och med att de är tunga och svår-reparerade så kanske inte ett soffbord gjort av marmor en bra möbel om man har små barn hemma. Om man nu ändå vill ha ett marmorbord så se till att skivan är stadigt monterad på stommen och att bordet är svårvält.  

På det stora hela är det en vacker möbel som är lättskött när den väl är på plats.  

Trendande artiklar

Dela den här artikeln