SlöSurfen

Solid Park hjälper dig med IT

Har ditt företag mycket problem med IT relaterade saker? Då kan Solid Park hjälpa dig att både spara tid och pengar. Solid Park är ett företag som håller på med IT-drift, molntjänster, systemutveckling och mycket mer. Ett företag spenderar i genomsnitt 6 procent av tiden på att krångla med jobbiga IT problem vilket i sin tur blir 6 procent mindre vanligt arbete. Solid Park kommer ta bort dom 6 procenten och så slipper allas arbete bli avbrutet ifall det blir några besvär.

Molntjänster

En av sakerna som Solid Park erbjuder är hjälp och hosting av molntjänster. Oftast handlar det om Microsoft Azure eller deras egna 365 Mobile men ibland krävs det hybridlösningar där då vissa tjänster är molnbaserade och vissa är i deras hallar. Som kund ska du alltid va trygg så det är såklart säkra program och alltid dom senaste uppdateringarna.

Systemförvaltning

Många företag kan också behöva egna applikationer och system vilket kan vara allt från webbsidor, affärssystem, och lagring av data. Att göra en applikation är något som dom flesta kan göra men att få den speciellt designad för att den ska passa just ditt företag är lite svårare. Solid Park hjälper till med hela processen med sin expertis i systemförvaltning. Kravanalys, testning, behovsanalys och allt som har med administration är exempel på sånt du kommer få hjälp med.

Trendande artiklar

Dela den här artikeln