SlöSurfen

Stila upp ditt hem med glasdörrar av olika slag

Under hösten märker vi att mörkret kommer allt närmare och att vinter bara står runt hörnet. Det är inte enbart under kvällarna det är mörkt, utan även under dagarna. Det finns många sätt att lysa upp sitt hem på och det vanligaste sättet är att tända lampor och ljus. Detta fungerar ofta bra, men ibland så vill man ha det naturliga ljuset utifrån istället. För att få ett naturligt ljus genom hemmet kan det vara en god idé att sätta in glasdörrar och glasväggar inomhus.

Glasdörrar som inredning

Moderna livliga livsstilar ökar ofta behovet av rena linjer och minimalt med störningar i hemmiljön. Detta för att våra ögon ska vila och hjälpa oss att slappna av. Om du tycker att den här beskrivningen passar ditt liv, kan glasdörrar vara ett alternativ när du designar dörrar för din interiör. Få material kan matcha glasets mode och elegans.

Duschväggar i badrummet

En elegant duschvägg i glas eller en duschdörr ger ditt badrum en ljus och ren känsla. De är nya alternativ till duschdraperier och det kommer att kännas som en ny yta. Om du har ett litet badrum kan två duschdörrar som kan vikas eller fällas mot väggen spara utrymme samtidigt som det förhindrar att vatten stänker i ditt badrum.

Andres Glass

andresglass.se hittar du ett stort utbud av glasdörrar, duschdörrar, duschväggar och mycket mer som ger dig ett ljusare hem.

Trendande artiklar

Dela den här artikeln