SlöSurfen

Snabba läkarintyg och hälsoundersökningar

Läkarintyg Direkt hjälper dig att få snabba läkarintyg i handen! Med regelbunden kontakt med organisationer och myndigheter kan du vara säker på att du alltid kommer att få korrekta och giltiga papper.

I läkarbesöket ingår alltid en undersökning av hjärta, lungor och blodtryck. Blodprover och urinprover kompletterar vi med vid behov. Läkarintyg Direkt samarbetar med provstationer över hela Stockholm, vilket gör att du kan du kan välja den som passar dig bäst!

På Läkarintyg Direkt är vi specialiserade på att gör hälsobedömningar för exempelvis förnyelse av körkort av olika fordon, försäkringsfrågor, sjöfart, lokförare m.m. Läkarintyg Direkt har valt att ha öppettider för dig som inte har tid att komma på besök under arbetstid.

Läkarintyg för lastbil

Läkarintyg Direkt hjälper dig som ska börja köra lastbil eller förnya ditt körkort för lastbil. I läkarundersökningen utöver en grundläggande hälsoundersökning ingår en genomgång av din medicinska historia, syntest och frågor kring alkohol eller narkotika. Läs mer på Läkarintyg Direkt om läkarintyg för körkort lastbil.

Läkarintyg för buss

För att kunna påbörja din körkortsutbildning för buss behöver du ansöka om körkortstillstånd. Ansökan behöver kompletteras med ett läkarintyg innan din ansökan blir prövad av transportstyrelsen. I läkarundersökningen ingår en grundläggande hälsoundersökning och en genomgång av din medicinska historia, syntest och frågor kring missbruk av alkohol och narkotika. Läs mer på Läkarintyg Direkt om läkarintyg för kortkort buss.

Läkarintyg för taxi

För att börja köra taxi kräver transportstyrelsen ett läkarintyg. Läkarintyget består av ett syntest, genomgång av din medicinska historia och frågor kring missbruk av narkotika och alkohol. En grundläggande hälsoundersökning ingår alltid hos Läkarintyg Direkt. Läs mer om läkarintyg för körkort taxi

Trendande artiklar

Dela den här artikeln