SlöSurfen

Ta hjälp med en underhållsplan för din fastighet i Stockholm

Att äga en fastighet i Stockholm är förenat med många ansvarsområden, inklusive underhåll och skötsel av fastigheten. För att se till att din fastighet underhålls på rätt sätt är det viktigt att skapa en underhållsplan. Som tur är har OVKcenter tagit fram en underhållsplan som är skräddarsydd specifikt för fastigheter i Stockholm. Här är vad du behöver veta för att skapa en underhållsplan för din fastighet.

Inspektionsprocessen

Det första steget för att skapa en underhållsplan är att låta en inspektion utföras av mycket skickliga besiktningsmän. Inspektionen kommer att identifiera eventuella potentiella problem eller frågor med byggnaden och ge insikt om eventuella reparationsarbeten eller strukturella uppgraderingar som kan vara nödvändiga längre fram. Denna information används för att upprätta en omfattande underhållsplan för byggnaden under de kommande 50 åren

Användning av Planima

När din underhållsplan väl är fastställd kan den nås via Planima – ett onlineverktyg som gör det enkelt för flera personer att komma åt och redigera planen vid behov. Detta säkerställer att alla som är involverade i underhållet av fastigheten – från entreprenörer till hyresgäster – har tillgång till aktuell information om dess skick och eventuella planerade reparationer eller renoveringar. Det gör också att du enkelt kan följa framstegen med uppgifterna och övervaka budgetutgifterna i samband med fastighetens underhåll.

Skapa en omfattande underhållsplan för din fastighet i Stockholm är viktigt för att säkerställa dess livslängd och hålla den välskött över tid. Med OVKcenters hjälp kan du få en inspektion utförd av erfarna besiktningsmän och använda Planima som ett onlineverktyg för att följa framstegen med reparationer och renoveringar under byggnadens hela livslängd. Att ha denna information till hands hjälper dig att vara proaktiv när det gäller att hålla din fastighet i toppskick – nu och i framtiden!

Trendande artiklar

Dela den här artikeln