SlöSurfen

Vandringsresor för alla

Funderar du på att resa till en vacker plats med helt otroliga naturupplevelser, som inte är lika påverkad av massturism som många andra platser är. Då kan en vandringsresa vara något för dig! På en vandringsresa får du uppleva naturen och vandra utomlands som du aldrig gjort tidigare samtidigt som du får både en mental och fysisk tillfredsställelse.

Genom att åka på en arrangerad vandringsresa slipper man allt det praktiska, vilket kan vara väldigt skönt att slippa. Då kan man istället fokusera fullt ut på naturen och upplevelser. På en arrangerad vandringsresa får du även chansen att träffa nya människor och skaffa nya vänner. Guiden kan väldigt mycket om området och är duktig på att berätta om områdets historia, sevärdheter m.m.

Vandramera.se erbjuder vandringsresor i världsklass. De jobbar i liten skala, med ett fåtal utvalda resmål i världsklass. Resorna sker i mindre grupper på omkring 12-18 personer, vilket leder till den bättre gemenskap och resa för dig. Vandringsresornas svårighetsgrad är vanligtvis medelsvåra. Du behöver alltså inte vara vältränad, men inte heller otränad. Med en hyfsat bra kondition och promenadvana kommer du att njuta mer av vandringen.

Vandramera.se erbjuder vandringsresa till Färöarna, vandringsresa till Kap Verde och mycket mer. Man behöver inte åka alltför lång för några av vandrameras resmål, utan det finns vackra platser för att vandra i Wales och vandra i Kroatien.

Trendande artiklar

Dela den här artikeln