SlöSurfen

5 anledningar att television är döende

Med alla dessa spännande och mycket billigare funktionerna är den inte konstigt varför television är en mindre uppskattad aktivitet. Gör som de flesta andra och skippa TVn nu inför 2018.

1.

Varför skulle man vilja kolla på 50% program och 50% reklam när man kan kolla när man vill vart man vill för ett mindre pris och slippa alla dessa ständiga cliffhangers med någon spelreklam.

2.

Älskar du ordning och reda så måste du verkligen avsky teve när någon intressant serie startar och även fast det ska va ett dubbel avsnitt och sen visar dem inte den andra delen efter utan hoppar bak eller fram 10 episoder.

3.

Jag vet inte om det bara är jag eller om alla tycker reklamen blir sämre och sämre med alla dessa spelreklamer och deras ”lugna stunder” det gör mig tokig att det verkar hela världen vill få in en i ett spelberoende.

4.

Det handlar inte bara om att själva servicen är dålig eller att det helt klart inte är värt ansträngningen och tiden det tar att kolla på nej problemet med television ligger djupare i att efter så lång tid i drift har teve inte ändras alls på så många år och dem kommer aldrig göra hur mycket problem dem än får.

5.

Jag gav upp teve samtidigt som jag skaffade mitt Netflix och även fast det var en stor del av min ungdom så kan jag inte säga att jag kommer sakna en ända sak med reliken som är dagens teve.

Trendande artiklar

Dela den här artikeln