SlöSurfen

Få koll på din ekonomi

Har du svårt att hålla koll på din ekonomi? Spenderar du för mycket pengar och vet inte vad du ska göra av pengarna som du faktiskt sparar? Kanske blir du inte taggad till att spara eftersom du inte vet vart du ska göra av pengarna? Då har vi tipsen till dig!

Banken tjänar pengar på dina pengar

Svensk ekonomiplanering är ett företag som hjälper privatpersoner med sin ekonomi genom att gå igenom en plan för hur du kan maximera ditt sparande. Det vanligaste idag är att man lägger allt i fonder som banken har rekommenderat. Visst funkar det men du maximerar inte ditt sparande. Utan banken tar en relativt stor procentandel av summan du vinner på ditt sparande. Därför tjänar banken pengar på dina pengar. För några känns detta okej då dem inte bryr sig speciellt mycket och har kanske en hög inkomst. Men för andra så vill man maximera sparandet vilket man bör göra genom att själv lägga in pengarna i fonder och aktier.

Svensk Ekonomiplanering

Det kan vara svårt att veta vilka fonder man bör använda sig utav och därför är det bra att Svensk Ekonomiplanering finns där och hjälper dig. Dem tar en mycket mindre avgift jämfört med banken och det blir därför mer pengar över till dig. Dom har även ett större utbud jämfört med banken då dem har tillgång till näst intill alla aktier och fonder på marknaden. Företaget har jobbar inom ekonomi väldigt länge och har därför koll till 100% vad man bör investera inom. Dock rekommenderas det ju alltid att ifall man har kunskapen och tiden att man själv hittar några fonder och aktier man vill satsa på och kör sitt eget.

Trendande artiklar

Dela den här artikeln