SlöSurfen

Arbetsmiljöutbildning från kompetensutveckla

Kompetensutveckla har som målsättning att bli det självklara valet för alla företag och organisationer som vill höja sina anställdas kompetens. Det viktigaste är att människor leva rika och lyckliga liv och ser därför att vägen dit är genom kompetens inom sitt arbete. Kompetensutveckla erbjuder öppna utbildningar och skräddarsyr dessa för att kompetenshöjande utbildning för din verksamhet. Dessa utbildningar är främst arbetsmiljöutbildning, byggarbetsmiljösamordnare utbildning och även skyddsombud utbildning. Deras utbildningsorter är utspritt i landet vilket gör det tillgängligt för alla.

Bättre Arbetsmiljö

Bättre Arbetsmiljö (BAM) är Sveriges största och populäraste arbetsmiljöutbildning. Denna utbildning ger ett helhetsperspektiv på arbetsmiljö och dess arbete. Syftet med BAM är att ge deltagarna grundläggande arbetsmiljökunskaper och en god förståelse för hur samverkan mellan arbetsgivare, skyddsombud och övriga anställda bör fungera kring arbetsmiljöfrågor.

Systematiskt Arbetsmiljöarbete

Systematiskt Arbetsmiljöarbete (SAM) är utbildningen som ger deltagaren kunskaper om de föreskrifter som styr det systematiska arbetsmiljöarbetet. Detta skapar förståelse för vad lagen kräver samt vem som ansvarar och gör vad. Syftet med utbildningen är att ge grundläggande kunskaper om hur det systematiska arbetsmiljöarbetet kan implementeras i verksamheten samt ge förståelse hur allting hänger ihop.

Trendande artiklar

Dela den här artikeln