SlöSurfen

Petter Körberg Björklund och framgången

Petter Körberg Björklund är akutläkare som brinner för prehospital vård och akutsjukvård utanför sjukhuset. Han har många års erfarenhet av arbete på flera av de största akutmottagningar i landet. Han driver ett eget bolag nämligen Medico Akutläkare Stockholm AB

Framgång och passion härrör från Petters brinnande intresse att alltid lära sig mer. Han har ett starkt intresse för utbildning och har utbildat yngre medicinska kollegor, medicinska studenter och sjuksköterskor i akutvård, ultraljudsundersökning, etc. Han har också deltagit i föreläsningar om akutvård och har tidigare anställts för bra betyg i föreläsningar.

Det kan verkligen sägas att han har valt rätt yrke eftersom det inte finns någon tvekan om att vård behövs och det märks verkligen i sådana pandemitider när de behövs mer än någonsin. Sjukhus är förbjudna att besöka, vilket är ett bra sätt att hantera spridningen av viruset. Det är inte lätt för läkare eftersom det är särskilt viktigt för dem att hålla sig friska eftersom det är brist på läkare.

I dessa tider är sjukhusen tyvärr något som tar mycket stryk, speciellt vårdpersonalen. Innan har det varit besöksförbud. Detta för att minska risken för smittspridning av covid-19 för sjukhusets patienter och vårdpersonal. Detta är ett väldigt bra sätt att hantera pandemin på, tyvärr så hjälper det enbart patienterna från att bli friska från deras nuvarande sjukdomar då pandemin fortsätter härja fritt utanför sjukhuset.

Trendande artiklar

Dela den här artikeln